woensdag 20 februari 2008

16-02-2008: Feestje !


Sam vierde zaterdag zijn 3e verjaardag voor familie en vrienden. 's Morgens kwamen Jan, Marianne, Anna & Tom langs. Eerst een lekkere Jip & Janneke taart gegeten(zelf uitgezocht op de site van de Hema).
Na de taart nog even met z'n drieën het cadeau van oma Postma uitpakken(cars puzzels). Samen spelen en op een gegeven moment zitten Anna en Sam in de keuken, op de grond, gezellig te lezen. Tante Thea komt ook op bezoek samen met opa. Meike, Hans & Sandra waren er ook en gaven ook namens de familie Scheffer(niet aanwezig i.v.m. de griep) hele mooie cars auto's.

Nog even steppen met opa en daar kwamen de volgende alweer( jan en Tine & Irene), dus snel naar binnen cadeautjes uitpakken. Lekker gespeeld met al het speelgoed wat Sam heeft gekregen. Na de heel gezellige middag nog even een broodje gegeten en de dag is weer voorbij. Al met al een heerlijke dag.







































Oh ja, nog bijna vergeten te vertellen dat Sam op zijn verjaardag op tv was te bewonderen. In het kinderprogramma Z@ppelin werd Sam met zijn 3e verjaardag gefeliciteerd. De hele dag zagen we Sam's foto op de tv voorbij komen, waarna hij werd gefeliciteerd. Bij toeval zagen we Sam's foto 's ochtends opeens op de tv. Echt grappig dat Sam was uitgekozen, want we hadden hem vorig jaar al opgegeven. Toen was hij dus niet uitgekozen, dit jaar wel, alleen nog met een oude foto van vorig jaar, haha. Erge mazzel ook, want elke dag worden er maar 3 kinderen op tv gefeliciteerd en Sam was er dit keer dus 1 van !!!