donderdag 4 januari 2007

04-01-2007: Pannenkoeken


Alle feestdagen zitten er inmiddels weer op en we zijn weer gewoon aan het werk. Eerste kerstdag hebben we gevierd bij opa, waar Margot en Sjoerd ook waren. Tweede kerstdag waren we met zijn drietjes thuis, net als met oud en nieuw. Sam werd rond kwart voor 12 wakker, dus mooi op tijd om naar het vuurwerk te kijken dat papa had gekocht. Sam vond het allemaal prachtig en bleef maar ooooohhhh roepen, vanachter het raam. Hij liep steeds maar van het raam aan de voorkant naar het raam aan de achterkant, want aan alle kanten knalde het vuurwerk. Om 1 uur lag Sam weer keurig in zijn bed en hij heeft tot ongeveer half 9 uitgeslapen (en wij dus ook!).
Verder blijft Sam dol op pannenkoeken, hij kon er vandaag ook weer geen genoeg van krijgen. Hij heeft er 3 helemaal op gegeten (niet van die dikke en ook een spekpannenkoek) en ook nog een stukje van een 4e. Papa moest steeds maar blijven bakken!
En zijn waterpokken zijn bijna weg. Er zitten nog wel korstjes op zijn rug en bovenop zijn hoofd, maar het is al een stuk minder.