zondag 12 februari 2006

12-02-2006: Alvast een klein beetje jarig




Vandaag kwamen de vriendinnen van mama (met aanhang) op bezoek om alvast Sam's verjaardag te vieren (volgend weekend komt de familie). Sam is ontzettend verwend en heeft heel veel cadeautjes gekregen. Papa had een hele mooie berg soesjes gemaakt (aan elkaar geplakt met slagroom) en daarop 1 kaarsje gezet. Probleem was alleen dat Sam niet kan blazen. Sarah heeft eerst nog voorgedaan hoe het moest, maar het wilde niet lukken. Gelukkig vond Sarah het helemaal niet erg om het kaarsje dan maar zelf uit te blazen....
Linde (zusje van Sarah) lag in de box van Sam. Sam was daar best verontwaardigd over en schudde hard aan de spijlen. Daarna probeerde hij Linde in haar ogen te prikken, maar die reageerde gelukkig op tijd door hard opzij te rollen. Gelukkig maar dat ze dat sinds kort kan. Was in ieder geval een goede oefening voor Linde, haha.
Sam heeft trouwens zo'n beetje de hele dag heen en weer gelopen tussen de kamer en de keuken. Nu hij weet hoe hij zich lopend om moet draaien, kan hij er geen genoeg van krijgen.