zondag 23 augustus 2009

23-08-2009: AFC Ajax-Sparta


















Vandaag is Sam voor het eerst met papa meegeweest naar een wedstrijd van Ajax in de Arena. Sam was van te voren best een beetje zenuwachtig. Eerst de auto geparkeerd in Ouderkerk, daarna met alle jongens naar de Arena gelopen. Sam mocht op de nek van Niels en later die van Menno, vond hij helemaal geweldig!
We waren op tijd in de Arena, want Niels had geregeld dat Sam zou worden omgeroepen. En dat gebeurde ook (zie het filmpje). Sam werd welkom geheten bij zijn eerste wedstrijd van zijn favoriete club ;-)
Twee keer 45 minuten vond Sam wel een beetje lang, al tijdens de eerste helft vroeg hij of het al bijna was afgelopen (samenvatting op tv duurt tenslotte maar 5 minuten).
Maar met een wicky en smakkies (smarties) en een mars van Menno hield Sam het tot het eind vol. Helaas geen doelpunten gezien. Toch was het erg gezellig met Carlo (Sam's vriend ;-) ), Menno (bedankt voor de foto's), Rogier, Niels en Henny. Op de terugweg naar huis vertelde Sam dat Carlo had gewonnen....al met al een mooie dag!

1 Comments:

Anonymous Richard said...

Super !!!

Tegen ADO is er weer een kaartje beschikbaar...

Mzzls

31 augustus, 2009 12:37

 

Een reactie posten

<< Home