maandag 2 oktober 2006

30-09-2006: Feest


Zaterdag hebben Peter en ik onze verjaardagen samen gevierd. Hebben ongeveer een datum in het midden geprikt en dat was dus 30 september geworden. Het leek eigenlijk ook wel een beetje een kinderverjaardag, omdat Yannick en Sarah & Linde er ook waren. Linde liep zelfs al prima los en dat terwijl ze nog niet eens 1 jaar is.
Aan het eind van de middag gingen Sam en Yannick samen op onderzoek in de tuin. Was erg grappig om te zien hoe Yannick achter Sam aan kroop. Sam vond de haartjes van Yannick trouwens heerlijk zacht en aaide ze dan ook, alhoewel het op de foto eigenlijk meer lijkt alsof hij Yannick in zijn ogen probeert te prikken, maar dat was echt niet zo.



Verder is Sam behoorlijk verwend met kadootjes (en hij was niet eens jarig!) door Jan & Tine. Wel drie boekjes heeft hij gekregen. Vooral de boekjes met dierengeluiden vielen erg in de smaak. We horen nu de hele dag, bèèèh, tok tok tok, miauw etc, haha. Ook was Sam erg gul in het uitdelen van minuscule stukjes chips, iedereen mocht een pietsie beetje proeven.