zondag 2 juli 2006

1 & 2 juli 2006: Opa viert verjaardag en lekker spetteren

We hebben een heerlijk weekend gehad. Zaterdag vierde opa zijn 64e verjaardag, natuurlijk in de tuin want het was bloedheet. Er zat al heel wat visite in de tuin toen wij om vier uur arriveerden. Tante Annie, oom Paul, tante Adrie, oom Wim, tante Tine, oom Jan, Jansje, Margot, Sjoerd en gelukkig was opa zelf er ook! Sam was wel een beetje verbaasd dat er zoveel mensen in de tuin zaten, maar vond het meteen gezellig. Hoewel opa jarig was, is Sam ook ontzettend verwend met kadootjes. Van tante Annie (en oom Paul) een etui met kleine autootjes. En van tante Tine (en oom Jan) een t-shirt zonder mouwen en iets waarvan we de naam niet weten, maar het staat op de foto met Sam in het badje....veel geklieder met water is de bedoeling. En ook nog een grote voetbal van "oma" Irene, die iets later ook nog op visite kwam. Was een reuze gezellige verjaardag. Sam lag pas om 10 uur 's avonds uitgevloerd in zijn bed (helaas de volgende ochtend wel weer gewoon rond 7 uur wakker, grrrrr).



Oh ja, hierbij wensen we oom Paul nog veel fietsplezier, want hij gaat in 2 weken helemaal op de fiets naar Barcelona, pffffffffff. Gelukkig mag hij wel met het vliegtuig terug van tante Annie, haha.



De grote stuiterbal die Sam een tijd geleden van oom Jan en tante Tine heeft gekregen is trouwens definitief lek. Zie het bewijs op de foto. De bal doet nu dienst als petje.